ویتامین یک کود مایع محرک رشد حاوی اسیدهای آمینه، مواد آلی و عناصر ماکرو و آهن است. تمام اسیدهای آمینه موجود در ویتامین از نوع اسیدهای آمینه آزاد بوده که موجب جذب سریع آن و انتقال به تمام اندام های گیاه می گردد. در طول دوره رشد و رسیدن میوه، این ترکیب شرایط غذایی ثابتی را برای گیاه مهیا می نماید. مصرف ویتامین برای سبزیجات و صیفی جات نظیر خیار، کدو، بادمجان و فلفل که دوره میوه دهی طولانی دارند، باعث طولانی شدن دوره و تعداد برداشت محصول می شود.
ترکیبات موجود در ویتامین این کود مایع را برای گیاهان مبدل به یک آنتی استرس کرده است و مقاومت گیاهان را در برابر استرس های زنده و غیر زنده افزایش می دهد.
|
w/w%
|
کل مواد آلی
|
25
|
ازت کل
|
3
|
ازت آلی
|
3
|
پتاسیم قابل حل در آب
|
5
|
اسیدهای آمینه آزاد
|
10
|
آهن (Fe)
|
2
|
PH
|
9-7
|