بُر در pH بالا تثبیت و در خاک های اسیدی آبشویی می شود، بنابراین در pH نزدیک 7 بُر دارای حداکثر قابلیت استفاده می باشد. علائم عمومی کمبود بُر عبارتاند از کوتاه شدن میان گرهها که به گیاه ظاهر روزت می دهد و ایجاد ساقه های بزرگ که موجب رشد غیرطبیعی کرفس شده و به ساقه معیوب (Stem crack) معروف است. در ریشه های ذخیره ای مانند چغندر، اختلالی موسوم به پوسیدگی مغز ایجاد می شود که علت آن مرگ سلول های در حال رشد است. فولیامل بُر حاوی 10 درصد بُر کمپلکس شده با اتانول آمین است که باعث پایداری بُر در شرایط نامطلوب شده و آن را بهراحتی در اختیار گیاه قرار می دهد.
نام گیاه
|
محلولپاشی (لیتر/1000 لیتر آب)
|
زمان مصرف
|
صیفی جات و سبزیجات
|
1
|
در مرحله 4 تا 6 برگی
|
درختان میوه
|
1-2
|
در زمان تورم جوانه ها-قبل از گلدهی
|
مرکبات
|
1
|
در زمان تورم جوانه ها-قبل از گلدهی
|
زیتون
|
2-3
|
قبل از گلدهی
|
گیاهان زراعی
|
2-5/1
|
-
|
چغندرقند
|
3-5/2
|
در مرحله 4 تا 6 برگی
|
پسته
|
1
|
در زمان تورم جوانهها قبل از گلدهی- پس از برداشت محصول
|
|
w/w%
|
بُر کمپلکس شده با اتانول آمین
|
10 درصد
|