نوترینت منگنز nutrient MANG

تعداد مشاهده :1882

نوترینت منگنز nutrient MANG

گیاهان نسبت به کمبود منگنز حساسیت های متفاوتی دارند به عنوان مثال سیب زمینی، غلات و درختان میوه بیشترین حساسیت را به کمبود منگنز از خود نشان می دهند. علائم کمبود منگنز ابتدا در بافت های جوان گیاه دیده می شود و در غلات نقاط قهوه ای رنگی بر روی حاشیه برگی به وجود می آید. در مرکبات کمبود منگنز به صورت رنگ سبز روشن در حاشیه برگ های جوان می باشد اما رگبرگ ها همچنان به رنگ سبز تیره باقی می مانند. در پسته منگنز عنصری است که حتی با وجود کمبود ممکن است علائمی نشان ندهد و به عنوان عنصری با کمبود پنهان در پسته شناخته می شود ولی در پایان فصل سبب ناهمرسی محصول می شود. در درختان هسته دار مانند شلیل، کمبود منگنز سبب زردی سریع سرشاخه ها شده و میوه رنگ مناسبی تولید نخواهد کرد. منگنز نیز مانند سایر عناصر گروه فلزی سنگین، در فعال سازی آنزیم های متعددی که با متابولیسم کربوهیدرات ها، واکنش های فسفریل شدن و چرخه اسید سیتریک سروکار دارند، نقش دارد. نوترینت منگنز دارای ۲۰ درصد منگنز بر پایه کلات منگنز بوده و با قابلیت انحلال ۱۰۰ درصد در آب می باشد که فراهمی منگنز در pH های مختلف را برای گیاه میسر می سازد.

  • توجه : منگنز جز عناصر کم مصرف بوده و استفاده از در بالای آن موجب مسمومیت گیاه خواهد شد.

بسته بندی : 1 کیلوگرم

نام / نام شرکت
شهر :
تلفن همراه
تعداد /حجم درخواستی
توضیحات تکمیلی :